Божидар Чорбаджийски падна на колене пред любимото си момиче -

...
Божидар Чорбаджийски падна на колене пред любимото си момиче -
Коментари Харесай

След 7 години голяма любов: Моделка каза „да“ на Божидар Чорбаджийски

Божидар Чорбаджийски падна на колене пред обичаното си момиче - моделката Анастасия Димитрова. Годежът им стана факт на 20 август в Унгария, защото през лятото 195-сантиметровият централен бранител мина в локалния тим Диошдьор от град Мишколц.

Преди футболистът да зарадва Анастасия с пръстен, двамата отпразнуваха 28-ия му рожден ден на 8 август. Самата Димитрова е на 25 година и е носителка на купата „ Мис Родопи 2016 – Легендата за Орфей ". Тя взе участие в състезанието в Кърджали, макар че е от София като Чорбаджийски.

Бившият национал и капитан на ЦСКА е дружно с русокоската от декември 2015 година Красавицата, която непроменяемо следваше Божидар при престоите му в Румъния и Полша, е възпитаничка на Софийския университет „ Климент Охридски “.

Сред първите, които честитиха на годениците, бяха някогашните съотборници на Чорбаджийски – Валентин Антов и Иван Турицов. Певицата Михаела Маринова пък се разчувства: „ Рева, обичам! “. Тя беше в една компания с Анастасия и Божидар, защото имаше дълготраен романс с сегашния бранител на Пирин Александър Дюлгеров.

Тенис националът Димитър Кузманов също поздрави Божидар за значимата стъпка в живота му: „ Честито, приятелю! Заслужавате! Вечно съгласие и поддръжка “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР