Божидар Аврамов бе сред най-стабилно представилите се баскетболисти на Левски

...
Божидар Аврамов бе сред най-стабилно представилите се баскетболисти на Левски
Коментари Харесай

Божо Аврамов: Тази седмица ни е по-важна от спечелването на Лигата

Божидар Аврамов бе измежду най-стабилно представилите се баскетболисти на Левски Лукойл във финалната четворка на Балканската лига в Самоков. Гардът записа общо 47 точки в тези срещи, като подсети за най-хубавите си години със пукотевица от тройката 9 от 18. Въпреки триумфа обаче юношата на Черно море не счита, че “сините” са постигнали нещо кой знае какво и уточни предстоящтие мачове с Рилски състезател и Балкан като по-тежки и значими за клуба.
 Левски Лукойл - Черно море @@@
“Започнахме и двата мача нерешително, само че хубавото е, че победихме. Ако гледаме действително, в първия мач добре, че беше мощното влизане на Веско (Веселинов) и това обърна логиката на психиката, като останалите се нагърбихме и поехме повече отговорност. Хубаво е, че имаме дълга скамейка и това оказа помощ. Бяхме сюрпризирани, че Башкими остраниха Самоков. Те се радваха по този начин на второто място, все едно са станали първенци. С всеки идващ мач се усещам по-добре. Върша си работата. хората гледат по какъв начин играеш, никой не те пита по какъв начин се чувстваш. Тази седмица ще ни е по-важна от спечелването на Балканската лига. Чакат ни тежки гостувания (Рилски и Балкан), които би трябвало да спечелим, с цел да вземем първото място в постоянния сезон”, показа пред “Тема спорт” Аврамов.
 Левски Лукойл - Ямбол @@@
Според него отправените рецензии към отбора напоследък стимулират всички в тима и не трябва да ги тормозят.

“Хубаво е да има малко напрежение, тъй като всички знаем какъв брой са значими мачовете. Всеки чака да не се представяме добре, което ни стимулира. Работим крепко и се надявам да си тръгнем от двете гостувания с победи. Критиките са част от играта, тъй че не ме тормозят. От нас зависи по какъв начин ще им отговорим”, добави гардът.

“Тема Спорт”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР