Боинг 777 на United Airlines направи аварийно кацане след изтичане

...
Боинг 777 на United Airlines направи аварийно кацане след изтичане
Коментари Харесай

United Boeing 777 направи аварийно кацане след изтичане на гориво във въздуха при пети инцидент с безопасността за седмица

Боинг 777 на United Airlines направи спешно кацане след приключване на гориво във въздуха при петия случай с сигурността за седмица.

Последният случай от обсадения производител на самолети видя разлив на гориво от оборудването за кацане на самолета, което принуди спешно кацане на пътуващия за Сан Франциско 777-300, който беше изхвърчал по-рано от Сидни. Самолетът се приземи безвредно на летището в Сидни без пострадвания, споделиха чиновници.

При обособен случай часове преди този момент Boeing 787 Dreamliner от Сидни до Оукланд претърпя „ техническо събитие “, което раздруса пасажерите на седалките им, оповестява се, че е изпратил един пасажер да лети с главата напред през тавана на кабината и е ранил 50. И двата случая в този момент се проверяват, защото Boeing се намира под интензивно наблюдаване.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Най-малко 50 души са ранени като „ случай “ по време на полет до Оукланд има 13 откарани по неотложност в болница

Тъй като Boeing е изправен пред многочислени...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР