Боинг 737 със 167 души пътници и екипаж на борда

...
Боинг 737 със 167 души пътници и екипаж на борда
Коментари Харесай

Украински самолет с над 160 души на борда се разби в Техеран

”Боинг 737 ” със 167 души пасажери и екипаж на борда се разруши след политане от летището в Техеран. Първоначално беше обявено, че броят на хората в авариралата машина е 180, само че по-късно тази информация беше поправена от иранските управляващи, които обясниха, че на борда са били 167 души.
Украински " Боинг 737 " със 167 души на борда е изхвърчал от Техеран в 4:42 часа българско време и е спрял да предава данни 2 минути след излитането си - в 4.44 българско време, съгласно услугата за следене на самолети " Flightradar ".

Според уеб страницата, украинският " Боинг 737 " е аварирал малко след излитането. " Полет PS752 излетя от Техеран в 2:42 UTC (4:42 българско време). Последните данни бяха получени в 2:44 UTC (4:44 българско време) ", написа " Flightradar " в своя акаунт в Twitter.

По-рано иранската организация " Tasnim " заяви, че украинският аероплан със 167 пасажери на борда се е разрушил заради " механически проблеми " на интернационалното летище " Имам Хомейни " в Техеран. Според организацията информация за случая е доказана от шефа на летището. Той е декларирал, че самолетът се е разрушил малко след излитането.

Международното летище в Киев Бориспол към момента няма информация за възможна злополука на украинския лайнер, който е летял от Техеран за Киев, заяви РИА Новости.

Иранските управляващи оповестиха, че към мястото на злополуката са се отправили 10 коли за спешна помощ. При рухването самолетът е избухнал в пламъци, а локален представител съобщи, че избавителните екипи ще се опитат да спасят част от пасажерите.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР