Бохум и Хофенхайм изнесоха истински спектакъл със седем попадения за

...
Бохум и Хофенхайм изнесоха истински спектакъл със седем попадения за
Коментари Харесай

Бохум и Хофенхайм изнесоха истинско шоу със седем попадения

Бохум и Хофенхайм изнесоха същински театър със седем попадения за почитателите, а домакините в последна сметка завоюваха с 5:2 в дуел от 19-ия кръг на Бундеслигата. Петима разнообразни голмайстори записаха имената си на таблото за “несломимите ” - Филип Хофман (22’), Филип Фьорстер (30’), Такума Асано (40’), Ерхан Машович (69’) и Моритц Брошински (83’). За подопечните пък точни бяах Кристоф Баумгартнер (49’) и Мунас Дабур (77’).

Футболистите на Томас Леч започнаха извънредно стимулирано и още от първите минути бе ясно, че желаят да завоюват дуела против директен съперник за оставане. Те взеха преднина след двайсет минути, когато Хофман се възползва от подаване на Кристофър Антуи-Аджей. Именно Антуи-Джей асистира и за второто попадение след половин час игра. Такума направи нещата трагични за гостите пет минути преди края на първото полувреме, когато направи добър пробив и се разписа.

Баумгартнер върна очакванията на Хофенхайм с едно попадение в 49-ата минута, само че Бохум вкара още веднъж след корнер в 69-ата минута посредством Машович. Мунас Дабур още веднъж върна едно попадение в 77-ата минута за 4:2, само че Мориц Брошински постави точка на разногласието с пети гол в 83-ата минута..

С тази победа Бохум “изплува ” над зоната на изпадащите и към този момент е на 15-о място с 19 точки. Хофенхайм е тъкмо над тях със същия актив.

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР