Бохо стилът винаги е бил символ на свобода, изразителност и

...
Бохо стилът винаги е бил символ на свобода, изразителност и
Коментари Харесай

Бохо вдъхновение: свободният дух на модата

Бохо стилът постоянно е бил знак на независимост, експресивност и бунтарство. Този неповторим фешън жанр, който се корени в богатото културно завещание на нации от целия свят, съставлява комбиниране на разнообразни детайли, изпълнени с мирис на достоверност и характерност. Бохо стилът има свои корени във въздействието на хипи придвижването през 60-те и 70-те години на предишния век. Този фешън жанр се трансформира в проявяване на митинг против обичайните полезности и ограничавания в облеклата. Съчетавайки разнородни детайли като етнически претекстове, ръчно направени аксесоари, облекла с винтидж тип и свободни силуети, бохо стилът основава несравним образ.

Елементи на Бохо стила

 Бохо ентусиазъм: свободният дух на модата Бохо ентусиазъм свободният дух на модата

 

Етнически претекстове: Бохо стилът постоянно включва тъкани, бродерии и аксесоари с етнически претекстове от разнообразни култури като индийска, африканска и други. Тези претекстове придават цветно многообразие и експресивност на облеклата.

Ръчно направени аксесоари: Бохо аксесоарите като гривни, обици и гердани са постоянно направени от естествени материали като дърво, камъни и пера. Те придават на стила уникалност и персонална експресивност.

Свободни силуети: Облеклата в бохо жанр са известни със свободни и леки силуети, които придават улеснение и чувство за независимост. Дълги рокли, туники и шалвари са чест избор за облекло.

Винтидж и втора ръка: Бохо стилът предизвиква възползването от винтидж облекла и аксесоари, които прибавят стойност и темперамент на тоалетите. Одеждата с история има специфичен магнетизъм в бохо стила.

Бохо стилът в актуалната мода

 Бохо ентусиазъм: свободният дух на модата Бохо ентусиазъм свободният дух на модата

След като влезе в стилния свят, бохо стилът не изчезна, а се преобрази и приспособява към актуалните условия и усети. Сега, той се среща със стилове като минимализъм и градския изискан, създавайки нови забавни визии. Много дизайнери се въодушевяват от бохо детайлите за основаване на нови сбирки. Бохо стилът остава знак на характерност, достоверност и независимост. Той приканва хората да показват себе си посредством облекло и аксесоари, въодушевени от разнородни култури и стилове. Този фешън жанр продължава да вълнува и въодушевява хората да бъдат креативен и неповторими в своя жанр. Бохо стилът непрекъснато припомня, че модата не служи единствено за улеснение на всекидневието, а също и за изложение на характерността и свободния дух.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР