Богомил Грозев пак върза тенекия на Антон Радичев. В началото

...
Богомил Грозев пак върза тенекия на Антон Радичев. В началото
Коментари Харесай

Богомил Грозев пак върза тенекия на Антон Радичев! Актьорът: Ще го хвана в Нова тв

Богомил Грозев отново върза тенекиена кутия на Антон Радичев. В началото на годината водещият на Нова телевизия за следващ път даде обещание на някогашния си тъст, че ще го освободи от тежестта на огромен ипотечен заем, само че след това се покри. През зимата артистът от Народния спектакъл, " Оркестър без име " и " Клуб НЛО " направи няколко опита да се свърже с журналиста и все удряше на камък.

Преди години Радичев подсигурява жилищен заем на новинаря с персоналния си апартамент. По това време щерката на актьора таман се беше омъжила за Богомил и нещо не предвещаваше, че ще се стигне до разлъка.  

" След като скъса с щерка ми, беше редно Грозев да си трансферира заема на свое име. Защо аз да трептя дали няма да ми потропа на вратата съдия-изпълнител за неизплатени на банката вноски?! Зет ми все обещаваше, че ще оправи нещата, само че не предприе нищо. И до през днешния ден заемът още се води на мен. На 14 януари Кристина и Богомил се разведоха дефинитивно и тогава още веднъж говорихме с него. Каза, че ще удовлетвори желанието ми, само че щял да се обади в допълнение по телефона да уточним детайлностите. След това по този начин и не звънна. Започнах да го диря аз, само че не ми подвига. От 2 месеца нито съм го виждал, нито съм го чувал. Явно би трябвало да отида в Нова телевизия, с цел да го хвана там ", сподели пред " Уикенд " ветеранът с прякор Баба Тонка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР