Богомил Бонев захапа Атанас Атанасов, заявявайки, че не е останало

...
Богомил Бонев захапа Атанас Атанасов, заявявайки, че не е останало
Коментари Харесай

Богомил Бонев захапа Атанас Атанасов: Чий престиж още не е уронил?

Богомил Бонев захапа Атанас Атанасов, заявявайки, че не е останало нещо, чийто авторитет да не урони.

SafeNews разгласява коментара му без редакторска интервенция:

Добре пристигнали в клуба!

Чий авторитет още не е уронило това?

Ако Костов изобщо е имал авторитет, това му го унищожи с осъществяване на една политическа поръчка; със същата поръчка урони престижа на НСС; след това, отново със същото злепостави Петър Стоянов и го лиши от втори мандат; направи партийката ДСБ равна на растежа си; дефинитивно унищожи престижа и на Парламента; трайни вреди нанася на американското посолство, на всички български специфични служби, последно на военното разузнаване.

Има ли нещо, до което се е докоснало, да не е унищожено?

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

Коментарът на Бонев идва откакто Служба „ Военно разузнаване “ разгласи възмущението си от думите на Атанас Атанасов, че е „ разработван от военното разузнаване “.

В своя позиция те пишат, че „ не създават български жители “ в смисъла, който се влага в изявлението

Според тях Атанасов има поради сигнал, който Служба „ Военно разузнаване “ е подала. Той се отнася до  хипотетичен опит на външни лица за склоняване на чиновници на българското военно разузнаване към закононарушения по смисъла на Наказателния кодекс за реализиране на нерегламентиран достъп до класифицирана информация.

„ За следващ път се прави опит за уронване на престижа на българското военно разузнаване и накърняване на достолепието и безспорния професионализъм на всички чиновници, изпълняващи дилемите си в комплицираната среда за сигурност “, пишат те

Ето какво сподели по-рано Атанас Атанасов пред Българска национална телевизия:

„ Аз бях този, който най-вече настоявах да има промени в службите, предлагах съответни механизми по какъв начин това да се случи. И знаете ли какво получих отсреща – разработка от военното разузнаване против мен. Тази остаряла история, когато някой изиска промени в службите, да стартират да го проверяват. Между другото от близо два месеца беше разтурена Комисията за надзор на службите, това не знам дали беше инцидентно. Към сегашния миг няма парламентарен надзор върху службите за сигурност. Бях сигнализиран от депутати от ГЕРБ и Движение за права и свободи за тази разработка и знаете ли за какво – с цел да бъда сплашен, с цел да ми бъде казано – не се занимавай с това “

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР