Богинята на нощния живот често се потапя в темата за

...
Богинята на нощния живот често се потапя в темата за
Коментари Харесай

Megami Club Plovdiv беше мястото на любовта с участието на Анелия, Емануела и Теди Александрова

Богинята на нощния живот постоянно се потапя в тематиката за любовта. През миналата седмица събитията бяха обединени от концепцията за " Place of Love " (Мястото на любовта).

Анелия несъмнено е измежду най-желаните реализатори в клубовете, а музикалните й планове владеят сърцата на почитателите и класациите. Певицата постоянно е казвала, че е човек, който работи с душа и сърце, а в последните пет-шест години неин приоритет е работата. В сряда вечер изпълнителката беше специфичен посетител в Megami Club Plovdiv.

На своя лайв в четвъртък в Богинята на нощния живот, Емануела изглеждаше супер предизвикателно като съумя да зарадва и изненада с визията си. Звездата напълно скоро пусна своя финален шлагер " Купих ти сърце ", който е дует с Джордан. В Megami Club Plovdiv тя извърши песента няколко пъти тъй като доста си я харесва, както се изрази самата тя пред публиката.

През останалия един месец от лятото, в клубовете ще звучи новия шлагер на Теди Александрова " Цяло лято ". А в петък вечер русата поп фолк хала показа онлайн парчето на сцената на Megami Club Plovdiv.

Както традицията изисква, в събота се състоя кулминационното празненство, сплотяващо седмичната празненство идея в Богинята на нощния живот - " Place for Love ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР