Богдана Карадочева, която няма нужда от излишно представяне, ще е

...
Богдана Карадочева, която няма нужда от излишно представяне, ще е
Коментари Харесай

Елегантния четвъртък стартира с Богдана Карадочева

Богдана Карадочева, която няма потребност от ненужно показване, ще е първият посетител в поредицата " Елегантният четвъртък ". Датата е 17 март, а началният час – 19. Срещите със стойностни персони, които ще се организират в четвъртък в Къщата на София на ул. Миджур 12, се провеждат от Академия " Живей елегантно ".

Логично е известната певица да открие поредицата от интелигентни диалози за стила, елегантността, красивото в живота и умеенето да го възпиташ у близките. Богдана е измежду основателките на Академията, дружно със брачната половинка на президента Петър Стоянов – юристката с интернационална кариера Антонина Стоянова в Световната организация за интелектуална благосъстоятелност (WIPO)и с бизнесдамата Нели Беширова.

Девизът на организацията е " Ние влагаме в персони, които влагат в себе си! ".

" Живей елегантно " е академия за обществена връзка и висок начин на живот предлага познания и умения по какъв начин да превръщате другите в свои съидейници и общуването с вас да им носи задоволство. Разкрива по какъв начин да изградите облика си пред тях – от външния тип и положителното образование до културната еднаквост, обществените и моралните полезности.

Дава хрумвания по какъв начин да визиите завладяващо тезите вижданията си пред бизнес сътрудниците си и в медиите. Как да бъдете по едно и също време занимателни и авторитетни в обществените мрежи, като спазвате положителния звук.

" Елегантният четвъртък " е естествено продължение на мастър-класовете, лекциите и семинарите в Академия " Живей елегантно ". Във вечерните срещи в Къщата на София в неофициална конюнктура и другарска атмосфера ще можете да се докоснете до персоналните чувства, мисли и внимателно отправени послания от страна на почетните посетители.

Богдана Карадочева ще разкрие умеенето си да живее елегантно и при най-ограничаващите условия, по какъв начин ползва в живота наученото от френските гувернантки, с които е израснала, веруюто си за живота и … сигурно ще отстъпи пред настояванията да изпее нещо.

Можете да се запишете за Богдана в " Елегантния четвъртък " на
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР