Богатите семейства в САЩ все повече кандидатстват за второ гражданство

...
Богатите семейства в САЩ все повече кандидатстват за второ гражданство
Коментари Харесай

Защо все повече богати американци търсят втори паспорт?

Богатите фамилии в Съединени американски щати от ден на ден аплайват за второ поданство като метод да лимитират финансовите опасности, пред които са изправени, съгласно водеща адвокатска адвокатска фирма, представена от Си Ен Би Си.

Богатите построяват тези „ паспортни портфейли “ – сбирки от второ и даже трето или четвърто поданство, при положение, че би трябвало да избягат от родината си. Henley & Partners, адвокатска адвокатска фирма, която е профилирана в поданства на хората с висока чиста стойност, оповестява, че американците в този момент превъзхождат всяка друга народност, когато става въпрос за обезпечаване на различно престояване или в допълнение поданство.

„ Съединени американски щати към момента са страхотна страна, към момента имат необикновен паспорт “, сподели Доминик Волек, началник на група частни клиенти в Henley & Partners. „ Но в случай че съм богат, бих желал да се предпазя от равнищата на неустойчивост и неустановеност. Идеята за диверсификация се схваща добре от богатите хора, когато става въпрос за вложение. Няма смисъл да имам една страна на поданство и престояване, когато имам опцията да разнообразя и този аспект от живота си “, добави той.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР