Богатите отбори винаги са по-подпирани от съдиите, смята звездата на

...
Богатите отбори винаги са по-подпирани от съдиите, смята звездата на
Коментари Харесай

Божинов: Отборите с по-големи бюджети винаги са били подпирани

 Редят трансфер на Божинов в Русия от Вършец
Богатите тимове постоянно са по-подпирани от съдиите, счита звездата на Ботев Враца Валери Божинов. Нападателят бе награден за  " Футболист на 18-ия кръг " в Първа лига.

" Феърплей е да не се вършат схеми. За мен е значимо да има феърплей. Всеки един футболисти и тим в А Група тренира и има упоритости да бъде измежду най-хубавите шест.

Имаме желанието да се преборим за шестицата. Черно море дръпнаха пред нас, само че би трябвало да сме реалисти. Никой обаче не може да ми отнеме фантазията, че мога да реализира дадена цел.

Виждам, че българският футбол се развива и върви напред. Има много оспорвани мачове. Не коства нищо да мечтаеш и да имаш упоритости и цели.

Няма да е елементарно, тъй като бюджетите на тимове като Черно море, Локо (Пд), Ботев (Пд), Берое са по-големи от нашите. Отборите с по-големи бюджети постоянно са били по-подпирани.

Онзи мач се отсъди дузпа за Берое против нас. Не желая да се връщам обратно. Нормално е да се бърка. И съдиите са хора и са част от играта ", сподели Божинов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР