Богаташкият наследник Християн Гущеров се раздели шумно с фолк фурията

...
Богаташкият наследник Християн Гущеров се раздели шумно с фолк фурията
Коментари Харесай

Богаташът Христиан Гущеров намери нова утеха след раздялата с Мара Отварачката (СНИМКА)

Богаташкият правоприемник Християн Гущеров се раздели шумно с фолк фурията Мара Отварачката, само че това освен не го откъснало от средите на чалгата, а е предизвикала ново другарство, с което той теши тъгата от неналичието на миньончето. Напоследък мечтаният от доста българки ерген все по-често е забелязван в компанията на различен изтъкнат представител на чалгата – Азис, оповестява вестник „ Телеграф “. Нещо повече – артистът към този момент е почнал да се обръща към Гущеров с фамилиарното „ Моят брат “. Самият Азис разкри за другарските си връзки с наследника на богатата фамилия, като разгласява на формалния си портал ваканционна фотография, на която се вижда по какъв начин двамата се къпят в първокласен басейн.
 Богаташът Христиан Гущеров откри нова разтуха след раздялата с Мара Отварачката (СНИМКА)

Въпреки че не е прецизирал къде тъкмо е юридически фотосът, съмненията на почитателите му са, че фрагментът е юридически някъде по Лазурния бряг.

В последните години Азис, в компанията на близката си другарка Ивайла Бакалова, съвсем непрестанно отсядаха в тузарския френски курорт Сен Тропе. Почивката там се съчетаваше с круизи на яхти на заможни българи. Снимката на Христиан Гущеров и Азис провокира поредност от мнения, в множеството от които пишещите виждат връзка със скорошната разлъка на богаташа с Мара Отварачката и бяха безапелационни, че публикуването на фотоса по никакъв начин не е инцидентно. Азис е прочут като цар на провокациите, а най-разпространената доктрина е, че по време на раздялата на Гущеров той е взел неговата страна, макар взаимните планове, които има с Мария. Според една от версиите, в основата на разрива е плеймейтката Анджелина Анастасова, която на няколко пъти намекваше, че е близка с предприемача. Това беше опровергано и от самия Гущеров, който не удостовери и различен слух в чалга гилдията, че е хванал Мара Отварачката в невярност и незабавно и е показал изхода.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР