Богаташът Гриша Ганчев в четвъртък ще забрави за проблемите около

...
Богаташът Гриша Ганчев в четвъртък ще забрави за проблемите около
Коментари Харесай

ЗА ДЕН: Гриша Ганчев забравя за ЦСКА, съдят го за престъпление

Богаташът Гриша Ганчев в четвъртък ще не помни за проблемите към новия стадиона на ЦСКА, тъй като магистратите го привикват в съда, да дава пояснения по обвиняване за незаконна група, научи Lupa.bg.

Медията ни научи, че предприемачът към този момент е прецизирал с юриста си системата за отбрана. Враговете на Гриша Ганчев настояват, че той е взел ЦСКА точно, с цел да употребява обичта ма почитателите като щит по делата против него. 

Наскоро във конгреси на безконечния зложелател Левски се появиха отзиви, че някогашният притежател на Литекс Ловеч щял да взима присъединяване и в ръководството на синия клуб. До там обаче надали може да се стигне, най-малко до момента в който паралията е зает с ЦСКА. 

Бизнесменът е оневинен от Апелативния профилиран углавен съд (АСНС) по така наречен " захарно дело “, което продължи седем години в профилираните съдилища.

Ганчев, който е притежателят " Литекс Комерс “ и мажоритарен притежател на футболния клуб " ЦСКА-София “, беше пратен на съд през 2015 година за данъчни закононарушения за над 700 000 лв., като съгласно прокуратурата това е ставало посредством продажба без фактури на захар, създадена в Бургаските и Девненските захарни фабрики. Според обвиняването продажбите били осъществявани посредством компаниите " Симек “ ЕООД, " Никдоналд Комерс “ АД и " Лозев “ ЕООД.

Още през 2012 година Ганчев беше упрекнат, че управлява незаконна група и е склонил сина си Данаил, Емилия Станоева и Милко Димитров да извършат данъчните закононарушения. Обвинения за помагачи в незаконната активност бяха повдигнати на Камелия Мирчева (бивш изпълнителен шеф на " Литекс Комерс “ АД, член на надзорния съвет на акционерното дружество), Милко Талев, Ивайло Талев, Ичко Лозев и Красимира Гроцева За присъединяване в групата беше упрекнат и Тодор Симеонов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР