Богата великденска програма организират днес на пл. Стефан Стамболов“ Община

...
Богата великденска програма организират днес на пл. Стефан Стамболов“ Община
Коментари Харесай

Елате на Главната да си честитим Великден!

Богата великденска стратегия провеждат през днешния ден на пл. „ Стефан Стамболов “ Община Пловдив и Младежкият център. Ето по какъв начин можем да се забавляваме:

От 10:00 до 12:00 часа е Великденско утро, което ще включва забавни забави и два състезанието особено за децата: „ Най-здраво яйце “ и „ Най-красиво яйце “. Ще има разнообразни игри и лотария с награди, обезпечени от „ Зайо Байо Сани-Конс Тодорови с-ие ”. Един от присъстващите ще може да завоюва велосипед, изтеглен от томболата.

В 12:00 часа ще бъде раздаден обичайния Великденски козунак – обезпечен от пловдивския хлебен цех „ Ритърн “ ЕООД. Козунакът ще бъде подреден върху фонтана с пеликаните и ще бъде построен от 500 по-малки козунаци. Общата му дължина ще е 60 метра! Направен е от 250 кг. брашно, в него има още захар, стафиди, олио, яйчен меланш и ароматизиран лимон. Старта на раздаването ще даде Петър Зехтински, шеф дирекция „ Спорт и юношески действия “.

От 12:00 часа до 14:00 часа ще започва предаването „ Ася в страната на гениите “ под мотото “Великденски чудеса в страната на гениите ”. За публиката ще има доста награди от празничната лотария.

От 16:00 до 18:00 часа е Великденският детски концерт, в който ще вземат участие реализатори от музикална школа „ MUSICA NOVA “ – с началник Ани Василева. За положителното въодушевление на присъстващите ще се погрижат и Естрадно студио " Прима " - ОДК Пловдив. Отново ще се организира и игра за публиката и ще има награди, обезпечени от „ Зайо Байо Сани-Конс Тодорови с-ие ”.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР