Богата програма предлага Пловдив днес. Магично шоу на Летния театър Носителят

...
Богата програма предлага Пловдив днес. Магично шоу на Летния театър
Носителят
Коментари Харесай

Ако сте в Пловдив, наследникът на Сенко прави магии в Античн...

Богата стратегия предлага Пловдив през днешния ден.

Магично шоу на Летния спектакъл

Носителят на купата ``Илюзионист на годината`` и купата " Сенко " - Зайн,е в Пловдив за магично шоу. То ще се състои довечера от 19.30 часа на Летния спектакъл. В своя театър Зайн сплотява невиждани до момента в България великански, шеметни илюзии и мистериозен ментализъм, с който ще надникне непосредствено в съзнанието ви.

В продължение на повече от час и половина ще видите над 30 зашеметяващи илюзии, което поставя " Чудесата на Зайн " отпред на всички балкански илюзионни спектакли като най-мащабния, юридически до момента от единствен илюзионист. Специален гост-изпълнител в спектакъла е последният възпитаник на Астор - Джулиано.

Безплатни турове и игра с награди на " Уикенд в Пловдив "

На две безвъзмездни туристически обиколки из града под тепетата ще се радват всички, присъединили се в тридневния " Уикенд в Пловдив ". Днешната стратегия стартира в 10 часа под часовника на Централна поща. Там екскурзоводите ще чакат всички приключенци, с цел да ги срещнат от близко с чара и богатата история на античния град. След това участниците ще могат да се насладят на апетитен обяд с отстъпка в редица заведения и да прегледат пловдивските музеи.

В 15 часа още веднъж е планувана безвъзмездна " Уикенд в Пловдив " обиколка. Сборният пункт също е под часовника на Централна поща. Съботната стратегия продължава с режисура. Театър „ Хенд” ще играе гратис „ Криворазбраната цивилизация” в къща „ Иван Черноземски” от 18.30 часа. След това участниците ще имат час и половина свободно време за обичано занимание или за забавно събитие в града - фестивала " Древен и безконечен ", изобразяване с вино, релакс център, шопинг и така нататък

В 21 часа е планувано времето за вечеря с отстъпка в пловдивски заведения. Перлата на вечерта ще е нощна разходка из квартала на креативните промишлености " Капана ".

За да се възползвате от всички атрактивни предложения и безвъзмездни интензивности, ще би трябвало да се сдобиете с „ Уикенд гривна “, която ще бъде вашият „ билет “ за фестивала. Гривни се оферират през трите фестивални дни на презентационните щандове на Главната - до билетния център и на Малката основна пред постройката на Българска народна банка. Цените на гривните са сред 10 и 24 лева - според от броя.

С всяка закупена гривна ще получите брошура „ Уикенд предизвикателство ", която дава опция присъединяване в игра с награди. За задачата е належащо да съберете 8 стикера. Първият стикер ще бъде комплимент от уредниците с логото „ Уикенд в Пловдив “. Стикер с логото на обекта ще може да се вземе от всяка една локация, която е участник във фестивала, само че единствено при изискване че сте се възползвали от „ офертата “. След като извършите „ Уикенд предизвикването “ и съберете стикерите, би трябвало да ги снимате и да ги изпратите на уредниците по електронен път. Наградите са нощувки за двама в пловдивски хотели, вечеря в ресторант, торта от сладкарница, както и 40 броя справочник за Пловдив.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР