Богата програма от любимите си музикални произведения е подготвил виртуозният

...
Богата програма от любимите си музикални произведения е подготвил виртуозният
Коментари Харесай

Веско Ешкенази споделя своите музи в юбилеен концерт на 12 юли в Бургас

Богата стратегия от обичаните си музикални творби е подготвил виртуозният цигулар Веско Ешкенази за дълго чаканата си среща с публиката в Бургас. С концерта, с който ще означи на сцената своята 50 годишнина. Проектът ще показа за първи път роман за Музите на цигуларя в една вдъхновяваща симбиоза сред музика, лирика и спектакъл. Актрисата, която ще се превъплъти в ролята на повествовател на живота на Веско в стихове е Койна Русева.  
Мартин Пантелеев, братът на Веско Ешкенази, ще дирижира оркестъра на Плевенска филхармония, а специфичен посетител на музикалния празник ще бъде Люси Дяковска, с която Веско работи сполучливо през годините.
 Дуото Веско Пантелеев - Ешкенази - Людмил Ангелов се ражда по концепция на Пантелей Пантелеев – бащата на известния цигулар Дуото Веско Пантелеев - Ешкенази - Людмил Ангелов се ражда по концепция на Пантелей Пантелеев – бащата на известния цигулар
Дуото Веско Пантелеев – Ешкенази (цигулка) - Людмил Ангелов (пиано) се ражда по концепция на Пантелей Пантелеев – бащата на изве...
Заедно с най-известните творби на Сарасате, Вивалди, Менделсон, Чайковски, Панчо Владигеров, публиката ще се наслаждения и на виртуозните пиеси „ Рапсодия в синьо “, „ Libertango “, „ Monti Csardas “, „ Лунната соната “, „ Adagio “ и други.
„ Ще чествам тази обич...Към вас, към музиката, към моето семейство и моите вдъхновения! “, споделя Веско Ешкенази във връзка идното събитие. 
Билетите за турнето на концерта " Веско Ешкенази на 50 " към този момент са в продажба в мрежата на Ивентим. Настаняването се прави на 50% от потенциала на Летния спектакъл.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР