Богата на футболни срещи уикенд програма на спортните канали на

...
Богата на футболни срещи уикенд програма на спортните канали на
Коментари Харесай

Футболни емоции от Испания, Италия и Холандия през уикенда в ефира на MAX Sport

Богата на футболни срещи уикенд стратегия на спортните канали на А1 още веднъж ще предложи доста страсти и качествени конфликти на почитателите. Петият кръг на испанската La Liga стартира в петък вечер от 22:00 часа с дуела сред Уеска и Реал Сосиедад. Програмата в събота пък ще се открие от 17:15 часа със конфликта сред Селта и Валядолид. От 19:30 часа е време за мадридското дерби Хетафе – Атлетико Мадрид, а денят ще приключи с директното лъчение на дуела от „ Сантяго Бернабеу” сред Реал Мадрид и Еспаньол. В неделя от 21:45 часа почитателите на Барселона ще могат да се насладят на домакинския дуел на Лео Меси и компания против локалния противник Жирона. Всички дуели от кръга в La Liga ще се излъчват в ефира на MAX Sport 1.

Началото на петия кръг в италианската Серия А ще бъде обещано в петък от 21:30 ч. по MAX Sport 2 с дуела Сасуоло – Емполи. В събота, още веднъж по MAX Sport 2, почитателите на Калчото ще се насладят на три доста забавни конфликта. От 16:00 часа Парма посреща Каляри, от 19:00 часа Фиорентина играе против СПАЛ, а от 21:30 часа Сампдория ще се опита да продължи положителната си серия при семейството на неуверения състав на Интер.

В неделя спортните канали на А1 ще излъчат директно цели 5 мача от Серия А. Началото ще бъде обещано по MAX Sport 2 в 13:30 часа със конфликта Торино – Наполи. От 16:00 часа по MAX Sport 1 почитателите ще могат да проследят мача Лацио – Дженоа, а по същото време MAX Sport 2 ще предава директно Болоня – Рома. В 19:00 часа Милан посреща Аталанта по MAX Sport 2, а в последния мач за деня водачът във краткотрайното класиране Ювентус гостува на Фрозиноне, като срещата още веднъж е в ефира на MAX Sport 2.

Неделната стратегия на холандската Ередивизи ще предложи на почитателите едно от класическите дербита в Европа – ПСВ Айндховен против Аякс. През миналия сезон двата тима си размениха безапелационни домашен победи с по 3:0, а конфликтът този уикенд ще покаже кой от грандовете ще се очертае като ранният любимец за купата в Ередивизи. Голямото дерби може да се наблюдава по MAX Sport 1 в неделя от 17:45 часа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР