Богата коледна програма е подготвила общината в Благоевград през декември.

...
Богата коледна програма е подготвила общината в Благоевград през декември.
Коментари Харесай

Богата коледна програма в Благоевград

Богата коледна стратегия е подготвила общината в Благоевград през декември. Всички концерти, базари и изложения тази година са с благотворителна цел, а събраните средства ще бъдат дарени за лекуването на дете от града.

В работилница на Дядо Коледа и тази година децата от Благоевград ще могат да измайсторят разнообразни сувенири, картички и сурвачки. Всяка вечер във фоайето на общината ще се четат приказки за най-малките.
Райка Христова, шеф на Регионална библиотека " Димитър Талев ": За децата от Благоевград ще бъдат проведени рецитали, детски коледни утра, разработване на детски коледни картички, изобразяване на коледни зимни картини, прожекция на коледни филми.Василиса Павлова, зам.-кмет на Община Благоевград: Ще има коледна кутия за Дядо Коледа, която ще се нарежда във вечерта на запалването на светлините при елхата в Благоевград, и там децата могат да слагат забавни писма с пожелания, с стремежи.Борис Янев, диригент на Биг Бенд Благоевград: Първия саксофонист на Рей Чарлс по това време ще бъде в България и взехме решение да го поканим да бъде наш посетител солист дружно с вокалния реализатор Петър Салчев.
В програмата присъединяване ще вземат и стотици деца от Центъра за личностно и креативно развиване в Благоевград.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР