Богат избор на намалени продукти могат да намерят тази седмица

...
Богат избор на намалени продукти могат да намерят тази седмица
Коментари Харесай

На пазар за 50 стотинки в хипермаркетите на Kaufland

Богат избор на понижени артикули могат да намерят тази седмица клиентите на Kaufland в хипермаркетите на веригата. Повече от 100 продукта на ниски цени, вариращи от 50 ст. до 10 лева, чакат потребителите на най-голямата ритейл компания у нас. Изгодните оферти могат да открият по страниците на настоящата седмична листовка и рафтовете на обичания си магазин.

От понеделник до неделя клиентите на веригата могат да закупят разнообразни типове вафли и десерти, кафе питиета и даже сладолед на наличната цена от 50 стотинки. В същия интервал близо 40 продукта ще могат да се купят в Kaufland за тъкмо 1 лева – от кисело мляко и огромна туба минерална вода, до козметични артикули и домашни използва. Изборът в ценовата категория от 2 лева също ще бъде богат и ще включва повече от 30 понижени продукта. Сред тях попадат пастет, диетичен самун, разнообразни типове сок, замразени пилешки шницели и консервирани варива като фасул и нахут. За икономичната цена от 5 лева клиентите на веригата ще могат да изпълнят пазарската си количка с няколко разнообразни типа салами, кг гръцки маслини, мляно кафе „ Арабика “ или половин кг сладолед, както и с козметични артикули с над 40% понижение. До края на седмицата те ще могат закупят първокачествен български кашкавал, литър зехтин и даже цялостен заек от 1 кг единствено за 10 лева

„ През нашите магазини седмично минават един милион българи. За нас водещ постоянно е стремежът да предлагаме на своите клиенти многообразие от качествени артикули на налични цени. За да можем да отговорим на техните упования, всяка седмица ние понижаваме цените на над 400 продукта. “, разяснява Красимир Тодоров, началник на направление „ Акционен мениджмънт “ в Kaufland България.

Освен от богатия избор на артикули на цени от 50 ст. до 10 лева, притежателите на Kaufland Card ще могат да се възползват и от обичайните спомагателни отстъпки, които тази седмица доближават до над 50%. В настоящата листовка на веригата нейните клиенти могат да намерят и доста преференциални оферти, с които да отбележат Димитровден или – при положение, че честват - да почерпят своите близки. От сухи мезета и торти, до цветя и разнообразни типове вино, понижени с над 30 %. До неделя в Kaufland ще могат да бъдат закупени на половин цена и доста нехранителни артикули като сервиз за хранене, цитрус преса и разнообразни типове домашен съдове с незалепващо покритие.

Седмичните оферти на най-голямата комерсиална верига у нас могат да бъдат прегледани в на Kaufland и ще бъдат налични до 30 октомври или до привършване на количествата.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР