Богат асортимент от наркотици откриха служители на РУ-Несебър след претърсване

...
Богат асортимент от наркотици откриха служители на РУ-Несебър след претърсване
Коментари Харесай

Спецакция в Несебър! Ченгета удариха оборотен дилър, иззеха пликове с дрога

Богат подбор от опиати откриха чиновници на РУ-Несебър след претършуване в жилище в кв. „ Камелия ”. Ченгетата получили оперативна информация за местонахождението на оборотен дилър и незабавно атакували квартирата му, написа Флагман бг. При обиска служителите на реда се натъкнали на: два плика и пет топчета със суха зелена тревна маса - канабис, топче с четири розови хапчета с формата на сърце, пликче с 10 жълти кръгли хапчета с щампа усмивки и сиво хапче с емблема на " Фолксваген ", както и на електронна везна, с която пласьорът разпределял дозите. Всички таблетки реагирали при направения полеви наркотест на " екстази ".

Установено е, че дрогата е на престъпно проявения и осъждан Ивайло К. 20-годишният мъж от Димитровград е задържан за 24 часа, а следствието по случая продължава.

В квартирата живеели още трима мъже от Димитровград: 18-годишният Кънчо С., 20-годишният Владимир В. и 25-годишният Николай Т. Няма данни те да са съпричастни към активността на Ивайло и по тази причина не са арестувани, оповестиха за Флагман.бг от пресцентъра на ОД на МВР-Бургас.

След това ченгетата ревизирали и един апартамент в Слънчев бряг в комплекса " Съни дей 3 ". Там униформените намерили седем свивки със суха зелена тревна маса - канабис, пет свивки с бучки бяло вещество - амфетамин и розова таблетка с шестоъгълна форма - екстази.

В ареста пренощувал 21-годишният Васил Г. от Казанлък, който наел квартирата. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР