Боецът от UFC Конър Макгрегър е обвинен в сексуално насилие

...
Боецът от UFC Конър Макгрегър е обвинен в сексуално насилие
Коментари Харесай

Конър Макгрегър е обвинен в сексуално насилие след мач от НБА

Боецът от UFC Конър Макгрегър е упрекнат в полово принуждение над жена след баскетболен мач от финалите на НБА в Маями по-рано този месец. Правно писмо, очертаващо обвиняванията, изпратено до Макгрегър и показано от Би Би Си, показва, че хипотетичното нахлуване е осъществено в баня в " Kaseya Center ".

Адвокат, представляващ Макгрегър, съобщи: " Твърденията са погрешни. Господин Макгрегър няма да бъде сплашен. "

В юридическото писмо доМакгрегър Мичъл твърди, че дамата е била принудена да влезе в мъжка баня от охранители от НБА и Маями Хийт, преди да бъде грубо полово нападната от Макгрегър.

В писмото се твърди, че дамата е съумяла да се освободи от банята, само че е оставила чантата си, коятое взела по-късно след молба на защитата.

В изявление отбраната сподели, че е получила видеозапис, показващ част от хипотетичния случай.

„ Това е намерено следствие, тъй че сега не може да бъде оповестена спомагателна информация “, сподели представител на полицейското ръководство.

Много любопитна и в това време притеснителна панорама се разигра на полувремето на четвъртия дуел сред Маями Хийт и Денвър Нъгетс от финалната серия в Националната баскетболна асоциация.

В „ Kaseya Center “ във Флорида гостите завоюваха със 108:95 и по този начин поведоха с 3:1 победи в серията.

На полувремето на дуела уредниците бяха планували шоу с присъединяване на Конър Макгрегър. Той и талисманът на Маями - човекоподобното огнено кълбо Бърни, трябваше да симулират борба, само че Макгреръг очевидно взе нещата доста насериозно и още с първия удар нокаутира Бърни, а по-късно удари още един път падналия на земята амулет, който по-късно трябваше да бъде извлачен от уредниците, а по-късно е изпратен в болница.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР