БОЕЦ в подкрепа на професор Велислав Минеков в битката му

...
БОЕЦ в подкрепа на професор Велислав Минеков в битката му
Коментари Харесай

БОЕЦ в подкрепа на проф. Минеков в битката му срещу мафията и мултаците!

БОЕЦ в поддръжка на професор Велислав Минеков в борбата му против мафията и мултаците! Това е обща борба на жителите против мафията. Не си самичък, Velislav Minekov!

Да се върнем в кочината на мултаците, мафията и дебелите. На 25.01.2018г. в 15.00ч. в СРС е делото на мултака Рашидов против Гражданина Велислав Минеков. За това нещо и други сходни няма да чуете в речите на ръководещите ни мафиоти пред европейските институции. За репресиите на ръководещата ни мафия по отношение на жителите, неприемащи незаконната им власт, би трябвало да си приказваме тук. Всеки ден. И всеки ден да се борим против това зло. И да браним непримиримите.

Мултака Рашидов съди професор Минеков за голяма сума, от позицията на силата, на някогашен министър и народен представител от ръководещата " партия ", тъй като по този начин работят дебелите. Защото това е един от начинините за мачкане и тези дейности са знаци и са ориентирани освен против Велислав Минеков, а против всички нас, против всеки българин борещ се за правдивост и отмъщение, борещ се за Истината!

БОЕЦ обявихме своята поддръжка за Минеков и имаме вяра, че гражданската взаимност в общата ни борба против мултаците, ченгетата и мафията е най-силното ни оръжие! От това ги е боязън дебелите! Че не могат да ни смачкат, че можем да се сплотяваме и пазиме. И можем да водим борбите си и да побеждаваме.

Не си самичък, Славе! Много сме и от ден на ден ставаме, тъй като идеята ни е чиста, тъй като се борим за свободата си,за родината си, за живота си, за правдивост и с цел да си върнем страната! Защото ни писна да живеем в кочина. И както споделя бивола Asso " Обречени сме да победим! "

Споделете, разпространете и се гответе да дадем отпор и да защитим един от нас! Гражданите в отбрана на жителите в страната на мафията!

#Гражданите против Мултаците
#БОЕЦ против МАФИЯТА
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР