Боец от Въоръжените сили на Украйна (ВСУ), който се предаде

...
Боец от Въоръжените сили на Украйна (ВСУ), който се предаде
Коментари Харесай

Войник от ВСУ се предаде. Пред чужди журналисти: Военната служба в Украйна е по-лоша от затвор!

Боец от Въоръжените сили на Украйна (ВСУ), който се съобщи като заложник, отговори на въпроси на задгранични публицисти. Той изясни постъпката си с желанието да се върне при фамилията си.

Военнослужещият се съобщи непринудено на съветските войски на 2 март. Той е ранен и е изпратен в болница. Лекарите са му оказали цялата нужна помощ, оповестява РЕН ТВ.

„ На 2-ри те бяха пленени, докарани в Докучаевск. От Докучаевск е откаран в болница, защото е ранен. В болничното заведение е получил нужното лекуване. Отношението е прелестно, лекарите не споделиха неприятна дума. Предадохме се, тъй като преди всичко желая да се върна при фамилията си “, сподели боецът.

Руската федерация стартира специфична интервенция в Украйна на 24 февруари. Основната цел е демилитаризацията и денацификацията на Украйна, както и отбраната на жителите на Донбас от геноцид от киевския режим.

По-рано Алексей Смиков от боен народен батальон " Азов " непринудено се съобщи на войските на ДНР. Той съобщи, че военната работа в Украйна е по-лоша от пандиза.

Превод: ПИ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР