БОЕЦ: Кариерното развитие на Иван Гешев и Илиян Рангелов –

...
БОЕЦ: Кариерното развитие на Иван Гешев и Илиян Рангелов –
Коментари Харесай

БОЕЦ с нова порция разкрития - Съдбата на прокурорите

БОЕЦ: Кариерното развиване на Иван Гешев и Илиян Рангелов – двамата прокурори, които имат директна и най-важна роля във банкрута на КТБ

Мафията отглежда своите марионетки с години и десетилетия и умее да награждава прислужниците си. Типична тактичност наследена от Държавна сигурност. Политическата кариера на Бойко Борисов е най-яркия образец за това. Преди 20 години мафията и Държавна сигурност вложиха в него и го направиха основен секретар на Министерство на вътрешните работи, кмет на Столицата и по-късно министър председател в продължение на 12 години. През това време, както Борисов, по този начин и неговите господари заметоха следите за своята мутренска история, отстранени и избити бяха десетки, които считаха за опасност, или конкуренция. За годините по време на ерата и режима Борисов мафията източи десетки милиарди от националния бюджет и еврофондовете, мафията завладя страната. Пеевски, Доган и Движение за права и свободи превзеха правосъдната система, България се затвърди, като най-бедната и корумпирана страна, а българският народ се трансформира в най-болната, нещастна и изчезваща нация в света.

Сега ще ви представим кариерното развиване на Иван Гешев и Илиян Рангелов – двамата прокурори, които имат директна и най-важна роля във банкрута на КТБ. Всичко стартира от ‘Убийството на Пеевски” и набеждаването на Георги Христов, Красимир Методиев и Венцислав Върбанов. В предходните две елементи БОЕЦ доказахме, че Гешев е бил непосредствен другар най-малко с един от „ убийците” и персонално е набедил Красимир Методиев! Това е началото на процесите довели до банкрута на КТБ!

Георги Георгиев - БОЕЦ
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР