Boeing отваря нова страница в преговорния процес с десетките хиляди

...
Boeing отваря нова страница в преговорния процес с десетките хиляди
Коментари Харесай

33 000 стачкуващи служители срещу Boeing: преговорите продължават

Boeing отваря нова страница в преговорния развой с десетките хиляди стачкуващи чиновници, откакто най-големият синдикат на самолетния колос съобщи, че ще продължи договарянията, оповестява Reuters. Двете страни се стремят към съглашение за преустановяване на стачката на към 33 000 служащи във фабриките на компанията в Съединени американски щати.

След като бяхя замразени, корпорацията и профсъюзът, чиито членове стачкуват към този момент 25 дни, оповестиха, че възобновяват договарянията по контракта в наличието на федерални медиатори.
 Снимка 537265
Източник:

" Въпреки че се срещнахме с представители на Boeing и федерални медиатори през целия вчерашен ден, нямаше значимо придвижване по договарянията. Ще се върнем към него на следващия ден ", обявиха късно нощес от Международната асоциация на машинистите и аерокосмическите служащи. От Boeing също потвърдиха, че договарянията не престават в днешния вторник.
 Boeing с
Boeing с " най-хубавата " крайна оферта към хиляди стачкуващи служащи - ето какво им предлага

Какво дава отговор профсъюзът на корпорацията?

Синдикатът упорства за нарастване на заплатите на чиновниците с 40% за интервал от четири години и възобновяване на пенсията с дефинирани приходи, която беше отстранена в контракта преди десетилетие.

Boeing насочи своя нова оферта предишния месец, която разказа като " най-хубавата и дефинитивна ", която щеше да даде на служащите нарастване от 30 на 100 и да възвърне бонуса за показване, само че профсъюзът отвърна, че изследване на неговите членове е открило, че това не е задоволително.

Стачката спря производството на най-продавания аероплан 737 MAX на Boeing, дружно с неговите широкофюзелажни самолети 777 и 767. MAX е основен мотор на приходите за компанията в миг, когато тя се бори със слаби маржове в своя защитителен бизнес.
 Boeing стопира наемането на нови чиновници, подхваща строги икономии
Boeing стопира наемането на нови чиновници, подхваща строги икономии

Това е обвързвано и със скорошната стачка в самолетостроителната компания

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР