Boeing 737-500 на Sriwijaya Air се е разбил в Индонезия.

...
Boeing 737-500 на Sriwijaya Air се е разбил в Индонезия.
Коментари Харесай

Извънредно! Пътнически самолет изчезна от радарите, а малко по-късно се разби ВИДЕО

Boeing 737-500 на Sriwijaya Air се е разрушил в Индонезия. Машината е изпълнявала вътрешен поле от столицата Джакарта до Понтианак.

Четири минути след излитането, самолетът е изгубил над 3000 метра височина. След това е липсващ от радарите. За последно самолетът е бил засечен над акваторията на Яванско море в региона на северната част на остров Ява.


Малко по-късно излиза наяве, че машината е паднала във водата.

На борда на боинга е имало 63-ма души, измежду които седем деца, оповестява локалният ефирен канал Kompas TV.



Към момента не е ясно какво тъкмо се е случило със самолета след излитането.





На мястото на случая към този момент е почнала избавителна акция. Останките от машината са открити. Намерени са и елементи от телата на починалите. Все още не е ясно дали при злополуката е оживял някой.





Sriwijaya Air съобщи, че към момента събира по-подробна информация по отношение на полета, преди да направи публично изказване.

От Министерство на външните работи оповестиха, че на борда на изчезналия аероплан не е имало задгранични жители. Посланикът ни Петър Андонов се е свързал с външното министерство на Индонезия, откъдето са удостоверили информацията.

Позовавайки се на риболовци, телевизионният канал CNN Indonesia оповестява, че на борда на боинга е имало детонации. Мъж е видял гърмеж и пожар и се е обърнал за помощ към локалните поданици.

Местни хора споделят, че са видели не доста огромен аероплан и са чули две детонации във водата. Те са пробвали да се приближат до местопроизшествието и са разкрили редица предмети, в това число елементи от фюзелажа. Сред откритите предмети са седалки, кабели и облекла.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР