Бодигардовете, които пазят Кристиано Роналдо, са разследвани по подозрения за

...
Бодигардовете, които пазят Кристиано Роналдо, са разследвани по подозрения за
Коментари Харесай

Разследват двама телохранители на Кристиано Роналдо, които са от спецчастите

Бодигардовете, които пазят Кристиано Роналдо , са разследвани по съмнения за незаконна активност.

Двамата някогашни бойци – близнаците Сержио и Жорже Рамалейро са служили в Афганистан и са част от звено за отбрана на португалската полиция, натоварено да бди над политици и съдии. За да извършват уговорките си към португалската суперзвезда, сега те са в неплатен отпуск.

Според Observator близнаците са обект на следствие по обвинявания, идващи от родната им страна. Твърди се, че ги грози дисциплинарно наказване, незабавно щом се завърнат на работа в португалската полиция.

Бившите военни станаха обект на медийно внимание, откакто бяха видени да се грижат за сигурността на Кристиано и околните му преди пътуването до Швейцария през септември.

Един от близнаците беше видян неотдавна в Мадрид, където се грижеше за сигурността на партньорката на Кристиано – Джорджина Родригес.

Португалското списание „ Flash “ заяви, че близнаците са били наети от Кристиано, откакто са напуснали полицията.

Те имат брат Алехандро, който към момента работи като служител на реда.

„ Сержио и Жорже се обличат елегантно и наподобяват доста обикновено. Те са способни да се смесват с тълпата, само че мислят бързо, виждат и работят в точния миг “, споделя източник за португалското издание.

В предишното Кристиано е бил охраняван от някогашен ММА войник и някогашни първокласен парашутист. Бившият парашутист Нуно Марекос пазеше португалеца по време на престоя му в Реал Мадрид.

Бившият ММА войник Гонсало Салгадо пък пазеше Кристиано на финала на Шампионска лигап рез 2018 година в Киев.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР