Бодибилдър разкри сериозните последици, които стероидите са нанесли на тялото

...
Бодибилдър разкри сериозните последици, които стероидите са нанесли на тялото
Коментари Харесай

Бодибълдър разкри последиците от стероидите СНИМКИ

Бодибилдър разкри сериозните последствия, които стероидите са нанесли на тялото му.

24-годишният Дейв Хартри от Уотърфорд, Ирландия, моли лекарите за помощ, откакто претърпя два тежки мъчителни пристъпа. В резултат онлайн фитнес инструкторът е останал с белези по гърба, гърдите и ръцете.

Келоидният белег е уголемен, издаден белег, който може да бъде розов, червен, с цвета на кожата или по-тъмен.

„ Винаги съм бил огромен последовател на фитнеса и съм упражнявал непрестанно, откогато бях на 15 години “, споделя Дейв.



„ Когато бях на 20 години, започнах да упражнявам с бодибилдър и в действителност ми хареса да упражнявам с него, тъй че взех решение да потегли и по пътя на културизма. Когато отидеш на фитнес и започнеш да напредваш, хората те упрекват, че взимаш стероиди, и защото бодибилдингът е къса кариера, взех решение просто да го направя. Наистина е значимо да споменем по какъв начин със стероидите хвърляте заровете през цялото време, тъй като когато приемате тестостерон, тялото ви може да не създава същото равнище естествено по-късно, да не приказваме за другите рискове, " споделя той.



Освен появяването на акне и циреи, Дейв имаше още един проблем, откакто сприра да приема медикаментите.

„ Много хора ми споделиха за какво не стопирах след първата поява на обривите, само че работех за бодибилдинг шоу, в което към този момент бях вложил години твърдоглав труд. Осъзнах обаче, че подценявам здравето си, “ добавя мъжът.



Дейв взема решение да се отдръпна от шоуто и спря да приема стероидите, само че получи нов „ удар “, откакто стопира медикаментите. Той прекарва 9 месеца в мъка в дома си.

„ Сега съм в листата на чакащите за лазерно премахване на белезите, “ споделя Дейв.

Превод: GlasNews.bg

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР