Бобокови съм ги виждал един път през живота си, единият

...
Бобокови съм ги виждал един път през живота си, единият
Коментари Харесай

Бизнесмени от мистериозния списък на братя Бобокови с първи коментари

Бобокови съм ги виждал веднъж през живота си, единият може би, и да ги срещна, не мога да ги позная. Тъй, че какви 150, 200, 300 млн., това са несериозни неща. Аз в този момент слушам от вас това нещо.

Това сподели пред БТВ Георги Георгов от Българска социалистическа партия, който разяснява фактът, че името му попада в лист с имена и суми против тях, открит по време на обиските на единия от арестуваните за аферата с боклука, изнесен от прокуратурата като А. Б.

Второ в листата е името Гриша. Гриша Ганчев допусна, че не става въпрос за него, защото не се познава с братя Бобокови и отхвърли да приказва обществено. Алексей Петров също отхвърли коментар.

Прокуратурата разгласява фотографията с имената на известните персони, измежду които и убити, открита в дома на А. Б.

120 милиона лв. стоят против името на оръжейния огромен предприемач Петър Манджуков. Той удостовери, че се познава с Пламен Бобоков и имат общ бизнес в Узбекистан. „ Отхвърлям, че имам сходни суми във взаимоотношенията си с Пламен Бобоков. Нито на някого дължа, нито някой на мен ми дължи такива суми “, съобщи Манджуков. Според него този лист е остаряло изследване на финансовото положение на предприемачите - част от тях са в някогашния бизнес клуб "Възраждане ". Създаден е 2001 година за да пази ползите на водещия бизнес в България.

Версията за оценка на финансови благоприятни условия към този момент се споделя от анализатори, само че повода за разгласяването на листата към този момент е мистерия.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР