Боби Турбото май скоро ще се радва на първа рожба,

...
Боби Турбото май скоро ще се радва на първа рожба,
Коментари Харесай

Бившата депутатка Калина и Боби Турбото чакат бебе?

Боби Турбото май скоро ще се радва на първа рожба, подозират познати на артиста, както и почитатели на двойката в обществените мрежи. Неговата половинка - някогашната депутатка от " Атака ", пристанала на ГЕРБ, Калина Крумова, с която се ожениха през юни, е съмнително наедряла. Това проличава от фотосите, които тя разгласява в обществените мрежи, потвърждавайки, че са остарели. На старите си фотоси, оповестени преди време, обаче брюнетката е стройна, а на тези, които пуска в този момент, наподобява на бременна.

Борислав Захариев, както е същинското име на Турбото, в никакъв случай не е крил, че огромната му фантазия е да има семейство и деца. Дълги години обаче той не можеше да откри подобаваща жена, с която да свие гнездо. За благополучие, молитвите му за обич най-сетне бяха чути и на 41-годишна възраст, при започване на лятото, артистът се ожени за някогашната депутатка Калина Крумова. Сега му остава да извърши втората част от персоналните си цели, а точно да стане татко.

Чаровната младоженка на Боби към този момент има огромен, 20-годишен наследник, който ражда още когато е 17-годишна. Тя е омъжена за татко му едвам година, само че до ден сегашен поддържа положителни връзки с него, а малко след сватбата с Боби артистът втрещи аудиторията, признавайки, че обожава освен сина на жена си, само че и нейния първи брачен партньор. Явно всички са огромно, щастливо семейство и се чака да се грижат дружно и за бъдещото бебе на младото семейство Захариеви.

Калина е на 37 години тъй че има задоволително време да роди не едно, а най-малко две деца на Боби, стига да реши. Тя също намерено признава, че желае бебе от мъжа си. Нищо чудно опитите за основаването му да са почнали още преди сватбата и скоро резултатът от тях да проплаче в дома на влюбените. В рамките на няколко месеца Калина наподобява е качила някой и различен кг, а това поражда съществени подозрения, че скоро още веднъж ще стане майка. На последните ѝ фотоси в обществените мрежи се вижда голяма гръдна обиколка. Ръцете на някогашната депутатка и тв водеща също са очевидно закръглени, а лицето ѝ се е оформило в овал тъкмо като на бременна. В същото време тя не демонстрира корема си. Може би го крие съзнателно, с цел да не лъсне деликатното ѝ положение. Дори това, което се вижда в кадър, обаче е задоволително, с цел да се вършат заключения, че чака бебе. На фотоси, оповестени предходната година, ръцете ѝ са много по-фини, а гърдите стегнати и по-скоро междинни по мярка, в сравнение с обилни, каквито ca сега. Разбира се, допустимо е обичаният ѝ да я глези с деликатеси и гурмета, от които да е качила малко за 4-5 месеца. Но по-вероятно е да чака бебе.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР