Боби Турбото и съпругата му - Калина Крумова, които шокиращо

...
Боби Турбото и съпругата му - Калина Крумова, които шокиращо
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Калинка Крумова тури Турбото на диета, ще му заздравява спермата

Боби Турбото и брачната половинка му - Калина Крумова, които шокиращо подписаха сватбен съюз преди месец, се любуват на сватбеното си странствуване. Борислав Захариев, както е същинското име на артиста, в действителност не прекалява изключително с насладите, защото е турен на жестока диета от новата си половинка, научи Lupa.bg от близки до двойката.

41-годишният симпатяга е получил срещуположен проект от синеоката някогашна депутатка до края на лятото да смъкне килата си от 110 на 90. А повода напълно не е естетическа - Калинка и Боби желаят да си създадат общ правоприемник.

Преди да заминат за Италия, двамата са минали цялостни проучвания в тузарска частна гинекологична клиника. И до момента в който Крумова-Захариева се оказала в съвършено положение да износи още една рожба, Турбото показал отрицателни промени при сперматозоидите заради затлъстяване.

Мъжете към междинна възраст с показател на телесна маса над 30 имат много лимитирана дарба да образуват полови кафези, или основават такива с молекулярни промени, което прави възможна бременност рискова. Крумова незабавно подхванала дейности и сложила възлюбения си на режим, който включва два дни цялостен апетит седмично.

Бившата атакистка има един наследник, който е към този момент на 20 години и от дълго време е студент. Калина считала, че на 36 години е време да повтори упражнението, а Турбото, който до неотдавна минаваше за върл ерген, също нямал самообладание да гушка първа рожба.



Боби едвам побира шкембето си в сватбения костюм
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР