Боб Сап отново предизвика Майк Тайсън на двубой, след като

...
Боб Сап отново предизвика Майк Тайсън на двубой, след като
Коментари Харесай

„Звяра“ към „Железния Майк“: Ще изтръгна сърцето ти на ринга!

Боб Сап още веднъж провокира Майк Тайсън на дуел, откакто през 2020 година мачът им пропадна и „ Железния “ трябваше да мери сили с Рой Джоунс-младши. Този път „ Звяра “ насочи видео-предизвикателство към боксьора, с цел да го накара да се качи с него на кръга.

„ Майк, всички знаем какво се случи, когато заговорихме за борбата. Тогава ти изпратих фотография с думите: „ Майк, в случай че се биеш с мен, ще изтръгна сърцето ти и ще го разкъсам на части “, сподели Сап за Boxemag.

48-годишният Робърт Малкълм Сап, както е цялостното име на колоса, има богата кариера в К-1 и MMA. В дейните си години той доближава тегло от съвсем 150 кг., което го трансформира в един от притежателите на най-внушителна физика в бойните изкуства. В кариерата си обаче той записа 64 мача, от които завоюва 24 и загуби цели 39. Има и едно тъждество в MMA.

Майк Тайсън въпреки това е на 55 години и в кариерата си има достижения, като най-младия първенец в тежка категория по бокс, както и 44 нокаута в 58 мача. Парадоксът при него е, че е висок едвам 178 см., което единствено прави триумфите му още по-впечатляващи.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР