Боб Аръм, който промоутър на Тйсън Фюри, разказа за плановете

...
Боб Аръм, който промоутър на Тйсън Фюри, разказа за плановете
Коментари Харесай

Дилиън Уайт ще е най-вероятният следващ съперник на Тайсън Фюри

Боб Аръм, който промоутър на Тйсън Фюри, описа за проектите по организацията на идващите борби на международния първенец в тежка категория във версия WBC.

Според думите на именития управител, Циганския крал може да организира 3 борба през идната 2022 година. Главен претендент за идващ противник на Фюри се явява кандидатът за международната купа на WBC Дилиън Уайт.

“Смятам, че Уайт ще бъде е идващият противник на Тайсън Фюри. Искаме, Тайсън да излезе още веднъж на кръга в края на февруари и март и да организира през 2022 година 3 багра. Надявам се, че по този начин и ще стане. Фюри е подготвен да организира пердах против всеки противник. Аз имам вяра, че той е най.забележителният боксьор в тежка категория в целия свят. Няма противник, против който той не би се бил ", съобщи 87-годишният Боб Аръм пред talkSPORT.

През октомври Тайсън Фюри победи с нокаут американеца Дионтей Уайлдър. По-рано британецът съобщи подготвеност да организира пердах с носителя на международните трофеи във версиите WBA, IBF, WBO и IBO Александър Усик.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР