БНТ Виктория ще участва на конкурса Евровизия 2021 с песента “Growing

...
БНТ
Виктория ще участва на конкурса Евровизия 2021 с песента “Growing
Коментари Харесай

Виктория от Варна: Посланието на песента, с която ще представя България на Евровизия 2021, е много лично за мен

 БНТ Виктория ще взе участие на състезанието Евровизия 2021 с песента “Growing Up is Getting Old ". Българското предложение за музикалната конкуренция беше показано на специфичен концерт, който сплоти доста известни лица от шоубизнеса към плана Евровизия в България.

Българската ария носи посланието за връщане към корените и мястото, където всеки се усеща най-сигурен и благополучен. Такава е и историята в музикалното видео на " Growing Up is Getting Old ", където Виктория се завръща вкъщи след голямо отчаяние. Там тя се среща със своето " малко аз ", което ѝ напомня кои са значимите неща в живота.

" Песента, която ще показа България на Евровизия 2021 е " Growing up i getiing old ". Това е една от песните в албума ми, която е доста близка до сърцето ми и доста се веселя, че дружно с екипа ми се обединихме дружно към това решение ", споделя Виктория Георгиева.

" Имахме доста огромна палитра от експерти, с които се допитвахме и изрично мнението им беше, че това е песента, която има максимален капацитет за показване на сцена. В топ 3 е на почитателите и на всички хора, които ни поддържаха ", сподели Геновева Христова - Лигна груп, продуцент.

" Посланието на тази ария е доста персонално за мен, тъй като я писах в подобен миг, че някак си се усещах малко изгубена, имах потребност от фамилията си, желаех да ги видя, тъй като бях надалеч от тях и някакси през това време осъзнах какъв брой скъпо е фамилията и какъв брой би трябвало хората да се грижат за фамилиите си, да ги правят оценка, да не пропущат един ден ей по този начин да е изгубен за тях. Клипът споделя една история, която мисля, че се получи тъкмо по този начин, както аз си я представях, намирайки себе си в спомените си със фамилията ми, с дребното ми аз и малко момиченце, което играе във видеото - Катерина в действителност някаква доста хубава химия се получи сред нас и в действителност си я почувствах като все едно съм... все едно е дребната Вики и доста желаех да си я гушна и мисля, че се получи много прочувствено. Надявам се и хората да се допрян до тази история ", споделя Виктория Георгиева.

" 24/7 беше работният ден, само че считам, че направихме нещо толкоз красиво, че аз гледайки го не можех да допускам. Почти всички ревахме, съвсем всички в края си казвахме: желая да се обадя на майка ми и татко ми, желая да им кажа какъв брой ги обичам, което значи, че сме си свършили в действителност добре работата ", посочи Геновева Христова.

" Беше доста тежка година за всички 2020 и за мен персонално, избирайки тази ария, някак си усетих това обръщение доста покрай тази година. Много хора изгубиха фамилиите си и доста премеждия имаше през миналата година. И считам, че в действителност би съумяла да допре колкото се може повече хора и не знам дали има точна рецепта за Евровизия. Надявам се, че сме създали най-правилния избор и че хората ще го оценят и ще го усетят ", споделя още Виктория Георгиева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР