БНТ Свлачище затвори част от пътя, който води към плаж Кабакум

...
БНТ
Свлачище затвори част от пътя, който води към плаж Кабакум
Коментари Харесай

Свлачище затвори част от пътя, който води към плаж Кабакум

БНТ Свлачище затвори част от пътя, който води към плаж " Кабакум " през вчерашния ден. По първична информация повода е водопроводна повреда, само че съгласно шефа на ВиК Варна Валентин Вълканов, пропадането на земните маси в региона е скъсало водопровода. Движението на коли в засегнатия сектор е затруднено.

 

Свлачището се намира над частна жилищна кооперация на брега на морето наоколо до комплекс " Слънчев ден ". Пропадналият сектор е с дължина към 100 метра, оповестява Българска национална телевизия.

Свлеклите се земни маси са в непосредствена непосредственост до затворения сектор от пътя, който може да бъде обиден, в случай че свлачището не бъде овладяно.

Валентин Вълканов - шеф на ВиК - Варна: Видимо е пропадането, евентуално свлачищен развой, който е размърдал пластовете и има повреда, която е на дребен тръбопровод. Захранването с вода в региона става по различен тръбопровод, тъй че летовниците и живеещите там не са наранени от казуса. Днес представители на Общината и на Геозащита ще създадат оглед на свлачището.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР