БНТ ПП ГЕРБ даде тази сутрин брифинг във връзка с вчерашните

...
БНТ
ПП ГЕРБ даде тази сутрин брифинг във връзка с вчерашните
Коментари Харесай

ГЕРБ: Няма да допуснем гражданска война, дори да имаме шанс да я спечелим

 БНТ ПП ГЕРБ даде тази заран брифинг по отношение на вчерашните митинги.

Цветомир Паунов сподели, че 7000 души в митинга на ГЕРБ са изразили позицията си спокойно, а по-късно са си тръгнали спокойно и умерено. Другата група по най-брутален метод се опита да разбие полицейския кордон. Всичко това беше добре проведено от платени провокатори, сподели Паунов.

По думите му те са били насърчени в дейностите си от олигарси, визирайки и укриващия се в Дубай Васил Божков.

Всички ангажирани в този развой лица би трябвало да понесат своята отговорност, добави Паунов.

Тома Биков също сподели, че никой, който се движи в границите на закона, не печели от сходни събития. Той сподели, че от ГЕРБ са отправили апел към президента Радев да се обърне към хората, които правят провокации.

" През цялото време са отправяли апел към своите симпатизанти да не се поддават на провокации. Организирани хора, съгласно мен със знанието на Радев, какво остава да лидира една страна от 7 млн., в случай че не може да се оправи с водачеството на тази група, която е пристигнала да го поддържа ", разяснява Биков.

" Недопустимо е сходно държание и всички политически сили би трябвало да положат нужните старания да държат българската нация в обща форма, а не да се посветят на идеята да издълбаят дълбока бездна в българското общество, която да обезсили нацията и страната “, сподели още Тома Биков.

Социалният министър Деница Сачева съобщи, че сме в сложен стопански интервал, а държавното управление се старае да извършва уговорките си.

" Нямахме съмнения, че в процесите, в които хората се опасяват, техните страхове ще бъдат употребявани. Да поговорим за " Българската зима ", а не за " Българското лято ", сподели Сачева.

Вицепремиерът Томислав Дончев добави, че е елементарно да се разделят хора, мъчно е да се сплотяват.

" Няма да допуснем революция, даже да имаме късмет да я спечелим. Сблъсъкът по улиците няма нищо общо с политика - това не е политика. Даже и спорт не е ", безапелационен беше Дончев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР