БНТПовече от 132 500 са вече заразените от коронавирус в

...
БНТПовече от 132 500 са вече заразените от коронавирус в
Коментари Харесай

Европа вече е епицентър на заразата с коронавирус

БНТ

Повече от 132 500 са към този момент инфектираните от ковид в 123 страни по света. Смъртните случаи са към 5 хиляди в световен мащаб.

В Европа, оповестена към този момент за епицентър на болестта, показалите признаци и смъртните случаи са повече, в сравнение с в целия останал свят без Китай, отбелязва Световната здравна организация.

Испания стана следващата страна, оповестила изключително състояние. Италия остава най-тежко наранена като регистрира 250 смъртни случая единствено за един ден.

10 европейски страни затвориха границите си. От през днешния ден Дания не приема задгранични гости, Чехия и Словакия одобряват единствено хора с позволение за престояване. Австрия затвори границата си с Италия за всички чуденци, като се изключи притежателите на здравно, издадено в границите на четири дни. Унгария затвори границите си с Австрия и Словения. От неделя Полша престава да приема чужденци.

 

Актуални данни ТУК



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР