БНТОчаква се увеличаване на битовите престъпления в страната.Това ще стане

...
БНТОчаква се увеличаване на битовите престъпления в страната.Това ще стане
Коментари Харесай

14-годишен преби и счупи ръката на 81-годишна баба във Враца, за да й вземе последните 40 лева

БНТ

Очаква се увеличение на битовите закононарушения в страната.

Това ще стане със задълбочаването на икономическата рецесия, съобщи във Враца ръководителят на Апелативна прокуратура Радослав Димов. Той посети града, с цел да се срещне с околните на 81-годишна жена, която беше нападната в дома си от 14-годишен юноша. Той я пребил, с цел да вземе златните й обеци и скромната сума от 40 лв..

Близките на потърпевшата жена се тормозят за нейното положение.

Румяна Коцева - щерка на потърпевшата: Не е в застрашаващо положение, само че е с тежки удари и това са натъртвания, които доста време ще й костват, защото тя е стара жена.

Възрастната жена е със счупена ръка, а оптималната присъда, която може да получи невръстният нападател, е от 3 до 5 години отнемане от независимост. Той към този момент е имал престъпна регистрация, а родителите му са с тежък обществен статус.

Старши комисар Янко Янколов - шеф на ОД на МВР-Враца: Многочленно семейство са. Има една демонстрация от предходната година за разваляне на пейки, в случай че не се неистина, в един парк. Снощи оказа подпомагане.

В страната към този момент се вижда наклонност към нарастване на битовите закононарушения, осъществени от малолетни.

Радослав Димов - ръководител на Апелативна прокуратура-София: Все още не е повишен доста броят на този тип закононарушения. Очакваме да стане това със задълбочаване на икономическата рецесия, която неизбежно следва.

Поради тази причина, макар уговорките към ограниченията, свързани с ковид, службите прецизно наблюдават и всяка демонстрация, обвързвана с битовата престъпност.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР