БНТНамериха мъртъв 42-годишния мъж, който уби жена си вчера в

...
БНТНамериха мъртъв 42-годишния мъж, който уби жена си вчера в
Коментари Харесай

Прокуратурата: Най-вероятно мотивът за убийството в Ботевград е ревност

БНТ

Намериха мъртъв 42-годишния мъж, който умъртви жена си през вчерашния ден в Ботевград. От Министерство на вътрешните работи оповестиха, че става дума за самоубийство, което евентуално е осъществено броени минути след фамилната драма. Както " По света и у нас " заяви първи още нощес, най-вероятно претекстът за убийството е ревнивост, потвърдиха от прокуратурата.

Вторник, „ асът е към 17:30.

42-годишният Любомир Аяров~влязъл в шивашкото ателие, където работела брачната половинка му Камелия. Скарали се. Мъжът извадил нож, намушкал с него няколко пъти жена си и избягал с автомобила си. 37-годишната Камелия съумяла да излезе пред ателието, паднала на тротоара и малко по-късно умряла. Сред първите видели тялото ѝ е едно от двете им деца.
Веселин Костов - свидетел:  Само споделяше желая да видя мама, желая да видя мама.
За издирването на причинителя на убийството са мобилизирани няколко полицейски звена. Ангажирани са и антитерористи, тъй като имало данни, че мъжът има законни ловни пушки. След среднощ полицията проникнала в изводи апартамент на фамилията.
Николай Спасов - шеф на ОД на Министерство на вътрешните работи:  Прониквайки вътре благодарение на робот, ръководен от чиновниците за битка с тероризма, е открито въпросното лице с прострелна рана в главата.
Оръжието на убийството също е открито.

От полицията оповестиха, че нито Камелия, нито нейни родни са подавали сигнали за домашно принуждение. Самият Любомир имал престъпна регистрация за безчинство. Прокуратурата няма данни фамилията да е било в бракоразвод. Такива обаче били желанията на Камелия.

Наталия Николова - областен прокурор: Mожем да създадем извод на този стадий от следствието, че се касае за ликвидиране осъществено от ревнивост.

Двете деца на Камелия и Любомир към този момент са настанени при техни родственици.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: