БНТЛидерът на ДПС Мустафа Карадайъ заяви, че би се кандидатирал

...
БНТЛидерът на ДПС Мустафа Карадайъ заяви, че би се кандидатирал
Коментари Харесай

Карадайъ: Ще се кандидатирам за председател на ДПС, ако ме предложат

БНТ

Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ съобщи, че би се кандидатирал още веднъж за ръководител на партията. Той разяснява резултатите на Движение за права и свободи от локалните избори в предаването " Панорама ".

На въпроса на водещия Бойко Василев дали би се кандидатирал следващата година още веднъж за ръководител на партията Карадайъ отговори:
Ако ме предложат структурите и партията.
Днес Централният съвет на партията реши, че Движението за права и свободи ще избира ново управление на 26 април 2020 година

Карадайъ разяснява резултатите от представянето на Движение за права и свободи на миналите локални избори.
Мустафа Карадайъ, ръководител на Движение за права и свободи: Движение за права и свободи по количествени индикатори има доста добър триумф на тези избори. Но няма по какъв начин да бъдем удовлетворени от общата оценка на средата, в която се организираха тези локални избори. Няма по какъв начин да сме удовлетворени, когато има оттегляне от демокрацията. Няма по какъв начин да сме удовлетворени, когато сме очевидци на напън, преса, експанзия от страна на държавния уред на тези избори. Няма по какъв начин да сме удовлетворени от некомпетентността и грубите нарушавания на изборните комисии.Дали сме удовлетворени от изборите има количествени, има и ценностни индикатори. Ние няма по какъв начин да сме удовлетворени от ценностните.
На въпроса " За " или " Против " е за избора на Иван Гешев за основен прокурор Карадайъ отговори:
Не сме срещу. Защо да сме срещу - в противен случай. Ние твърдим още през цялото време, че нито политическите партии, нито Народното събрание имат отношение към избора на основен прокурор.
" Винаги сме посочвали, че ГЕРБ са отговорни за политиката на шовинизъм от последните години ", добави още водачът на Движение за права и свободи.
Мустафа Карадайъ: Няма по какъв начин да поддържаме бюджета, тъй като той не е по-различен от предходните от последните 10 години. Защ
Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР