БНТКаква Европа искаме - Европа на Макрон или Европа на

...
БНТКаква Европа искаме - Европа на Макрон или Европа на
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки: Предстоящите евроизбори ще определят каква Европа искаме

БНТ

Каква Европа желаеме - Европа на Макрон или Европа на отечествата? Това съгласно евродепутатът Ангел Джамбазки ще бъде главният въпрос пред европейските гласоподаватели. В студиото на „ Денят стартира с Георги Любенов “ Джамбазки разяснява идната конференция, проведена от Алианса на консерваторите и реформистите в Европа на тематика: „ Бъдещето на Европа: Традиционализъм, християнски полезности, национализъм. “

„ Новите мюсюлмани “ в Европа желаят да я трансформират. Трябва да пазиме нашия свят, съобщи евродепутатът Ангел Джамбазки.

Досега не е воден политически диалог, поради което следва най-важното решение пред Европа. Такова е дали ще се резервира християнската основа на европейската цивилизация, уточни той.
Ангел Джамбазки, евродепутат: От друга страна имаме хора, които ни споделят, че това не е значимо нещо.
Ако някой счита да се наложат на български компании хонорари, които не могат да платят, това ще докара до банкрути и нова имигрантска вълна - по този начин Ангел Джамбазки разяснява неотдавна лансираната визия на френския президент Макрон.

Еврофондовете са дребна част от финансовите принадлежности на Европейски Съюз, съобщи Ангел Джамбазки.
Ангел Джамбазки, евродепутат: Искаме европейските институции да бъдат тук.
Виктор Орбан не играе по разпоредбите на джендър пропагандата на групата към Юнкер и Тимерманс, съобщи Джамбазки. Мястото на Орбан не е в ЕНП, а в обичайната, консервативна организация.
Ангел Джамбазки, евродепутат: Той е добър маджарски родолюбец и се е потвърдил.
Най-логичното е Обединените патриоти да се явят дружно на тези евроизбори, а място за „ персонални дрязги “ няма, съобщи Ангел Джамбазки..

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР