БНТкадър: БНТКлошарят Любомир Данчев, който беше осъден за причиняването на

...
БНТкадър: БНТКлошарят Любомир Данчев, който беше осъден за причиняването на
Коментари Харесай

След излежана присъда за Тютюневите складове в Пловдив бездомникът си търси работа

БНТ

кадър: Българска национална телевизия

Клошарят Любомир Данчев, който беше наказан за причиняването на пожара в Тютюневите хранилища в Пловдив излежа присъдата си. Той към този момент няма къде да живее, откакто изоставения склад, който използваше за жилище не съществува. В обществените мрежи се появи апел да се помогне на бездомника, с цел да откри работа и дом.

След 4 години в пандиза Любо продължава да отхвърля, че има виновност за унищожените от огъня здания и породените вреди от над 11 милиона лв..

" Не, не се усещам отговорен, аз нямам никаква виновност. Те, хората го знаят нямам никаква виновност. Натопиха ме, ей по този начин без нищо ", споделя Любомир Данчев.

Месец, откакто е излязъл от пандиза, Любо спи в градските паркове, само че търси квартира за зимата.

" Поне един покрив, па другото ще се оправи единствено. Навън пребивавам да, но краткотрайно, щото като падне снега ", споделя Любомир Данчев.

Да се откри работа на Любо ще е мъчно, само че не невероятно счита един от юристите, който пое отбраната му гратис преди години:

" Има известни интелектуални дефицити, само че е доброжелателен, може да прави някаква дребна работа... Така че тоя човек би могъл да си вади за парчето самун със личен труд ", съобщи юрист Стефан Левашки.

" Сега виждам отсега нататък да имам успокоение, да не се нервирам, да не трептя ", споделя Любомир Данчев.

Въпреки претърпените тествания и обидата от присъдата, Любо се пробва да не гледа обратно във времето.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР