БНТГермания е изправена пред най-голямото предизвикателство от Втората световна война,

...
БНТГермания е изправена пред най-голямото предизвикателство от Втората световна война,
Коментари Харесай

Меркел: Германия е изправена пред най-голямото предизвикателство след Втората световна война

БНТ

Германия е изправена пред най-голямото предизвикателство от Втората международна война, сподели канцлерът Ангела Меркел в послание към нацията във връзка епидемията от ковид.

Тя прикани жителите да съблюдават невижданата карантина. И да се запасяват умерено с хранителни запаси. Канцлерът увери, че държавното управление прави всичко, за подкрепяне на стопанската система и опазване на работни места. Това е първото послание към германците за близо 15-те години, през които Меркел е на власт, отвън новогодишните послания. Чуйте част от него.

Ангела Меркел, канцлер на Германия: Ситуацията е сериозна. Вземете я на съществено. Не от обединяването на Германия, а от Втората международна война насам страната ни не е срещала предизвикателство, което толкоз доста зависи от нашата взаимност. Ние можем и ще създадем всичко, с цел да помогнем на бизнеса и чиновниците да преодолеят това тежко време. Бъдете сигурни, че доставянето на храна ще се резервира. Ако рафтовете се изпразнят за един ден, ще бъдат още веднъж напълнени. Всички можем да действаме уверено и дружно. Можем да приемем рестриктивните мерки, да се сплотим и да се поддържаме.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа </div
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР