БНТ1 излезе с остра декларация срещу лидера на Атака Волен

...
БНТ1 излезе с остра декларация срещу лидера на Атака Волен
Коментари Харесай

БНТ с остра реакция срещу Сидеров, обидил Горан Благоев

БНТ1 излезе с остра декларация против водача на ”Атака ” Волен Сидеров, който си разреши в ефир обиди и подмятания за работното място на журналиста Горан Благоев. Вчера в предаването, водено от програмния шеф Емил Кошлуков, ръководителят на ПГ на Обединени патриоти нападна водещия на " Вяра и общество " поради сериозно мнение против последните мнения на съветския патриарх Кирил.

Сидеров съобщи: " Това е един манипулатор, това е един човек, който от дълго време манипулира българското общество през Българска национална телевизия. Според мен, този човек е сътрудник на соросоидните общества. Такива хора са нездравословни за българското общество, тъй като те манипулират. Какво като е ваш сътрудник? Нямам ли право да кажа? "

На живо по публичната телевизия депутатът даже иронизира известния публицист и намека, че може да бъде заменен.

По този мотив малкия екран излезе с декларация, която беше прочетена от самия Кошлуков при започване на днешното издание на " Още от деня ". В нея се споделя:

" На 12 март в предаването " Още от деня " ръководителят на ПГ на " Обединените патриоти " Волен Сидеров с обидни квалификации атакува нашия сътрудник Горан Благоев. Повод за офанзивата към Благоев бе неговото аргументирано мнение във връзка изказванията на съветския патриарх Кирил. Поведението на Сидеров е неприемлива, нападателна провокация към свободата на словото и правото на журналистическо мнение. Недопустимо е политик да се пробва да кадрува в Националната социална телевизия. Програмното и продуцентско управление на БНТ1 стои зад предаването " Вяра и общество " и екипа, който го основава ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР