БНТ1 излезе с остра декларация срещу лидера на “Атака” Волен

...
БНТ1 излезе с остра декларация срещу лидера на “Атака” Волен
Коментари Харесай

БНТ излезе с много остро изявление срещу Волен Сидеров! В какво бе обвинен лидерът на “Атака” от националната телевизия?

БНТ1 излезе с остра декларация против водача на “Атака” Волен Сидеров, който си разреши в ефир обиди и подмятания за работното място на журналиста Горан Благоев.
Вчера в предаването “Още от деня”, водено от програмния шеф Емил Кошлуков, ръководителят на ПГ на Обединени патриоти нападна водещия на “Вяра и общество” поради сериозно мнение против последните противоречиви мнения на съветския патриарх Кирил.Сидеров съобщи:
“Това е един манипулатор, това е един човек, който от дълго време манипулира българското общество през Българска национална телевизия. Според мен, този човек е сътрудник на соросоидните общества. Такива хора са нездравословни за българското общество, тъй като те манипулират. Какво като е ваш сътрудник? Нямам ли право да кажа?”

На живо по публичната телевизия депутатът даже иронизира известния публицист и намека, че може да бъде заменен, предизвиквайки следния разговор с водещия:

Сидеров: Кой е тоя Горан Благоев?

Кошлуков: Водещият на “Вяра и общество”.

Сидеров: Сериозно? Все още ли?

Кошлуков: Продължава да бъде.

По този мотив малкия екран излезе с декларация, която беше прочетена от самия Кошлуков при започване на днешното издание на “Още от деня”. В нея се споделя:

“На 12 март в предаването “Още от деня” ръководителят на ПГ на “Обединените патриоти” Волен Сидеров с обидни квалификации атакува нашия сътрудник Горан Благоев. Повод за офанзивата към Благоев бе неговото аргументирано мнение във връзка изказванията на съветския патриарх Кирил. Поведението на Сидеров е неприемлива, нападателна провокация към свободата на словото и правото на журналистическо мнение. Недопустимо е политик да се пробва да кадрува в Националната социална телевизия. Програмното и продуцентско управление на БНТ1 стои зад предаването “Вяра и общество” и екипа, който го създава”.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР