БНТ Този път не разбрах, че съм болна, случайно реших да

...
БНТ
Този път не разбрах, че съм болна, случайно реших да
Коментари Харесай

Нинова сподели интересни неща за повторното си заразяване с ковид

 БНТ " Този път не разбрах, че съм болна, инцидентно взех решение да си направя тест, тъй като започнах акция и той се оказа позитивен ". Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия в ефира на Нова телевизия. 

" Първият път беше по-тежко. Сега мина всичко без да схвана “, сподели още тя.

Тя призна, че не е имунизирана. Излязох от единия коронавирус и влязох в другия. Послушах експертите - споделиха, че имам антитела, имам клетъчен имунитет, да не бързам с имунизацията “, изясни водачът на Българска социалистическа партия.

По думите ѝ има пропуски в ръководство на коронавирус рецесията у нас.

" Трябваше да има проект и авансово да се афишират ограниченията. Както всяка здравна мярка трябваше да се афишира дружно с икономическа “, уточни Нинова и даде образец какво би направило Българска социалистическа партия, в случай че са в такова състояние – в случай че се спрат децата от учебно заведение, на родителите да се даде една заплата.

" Грешка е, че наличната заповед стартира да се поправя в придвижване. Смятаме, че хората, които имат антитела, би трябвало да имат зелен документ. Призовавам да се отвори държавният запас. Здравният министър звъннал да пита дали има респиратори, оказало се, че няма “, съобщи Нинова.

По думите ѝ ще повлияе позитивно на президента, в случай че освободи служебния здравен министър.

" Ще му направиш неприятна услуга, в случай че мълчи. Очевидно, че грешките на Кацаров вредят на Радев “, счита Нинова.

Тя още веднъж удостовери поддръжката на Българска социалистическа партия за кандидатурата на Радев и Йотова за президентска двойка.

Тя разяснява и с кого Българска социалистическа партия ще приказва след изборите за държавно управление.

" Готови сме да проведем всички диалози с партиите на смяната след изборите, нека този път да не е за постове. След изборите сядаме и приказваме “, съобщи тя и уточни, че от Българска социалистическа партия са подготвени за разговор с всеки.

" Ще търсим обаче обединяване към смяна, която би трябвало да стартира, значителната смяна не е почнала “, счита Нинова.

По отношение на партията Петков/Василев Нинова още веднъж съобщи, че не са водени диалози с тях. Тя прикани всички партии да извадят стратегия и да дадат оферти.

" Не раздавайте постове, народът ни е изправен пред такива тествания, че не е време за това “, счита тя.

По отношение коя е най-възможната коалиция, в случай че Българска социалистическа партия вземе властта, Нинова не даде съответен отговор.

" Основният ни конкурент е остарелият модел на ръководство и това би трябвало да стартира с смяна в законодателството, само че смяна през непоклатимост и сигурност “, съобщи тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР