БНТ прекъсна програмата си в нощта, когато Иран изпрати дронове

...
БНТ прекъсна програмата си в нощта, когато Иран изпрати дронове
Коментари Харесай

Израел уби 33 000 палестинци, иска още кръв! Кой ще спре агресора? 


Българска национална телевизия прекъсна програмата си в нощта, когато Иран изпрати дронове и крилати ракети против Израел. В резултат на офанзивата 31 израелци били прегледани в болница, тъй като се били стресирали. Убити и ранени няма. Всички страни, които поддържат Израел в спора скочиха като ужилени, без да упоменат за какво Иран нападна. Причината е израелски въздушен удар против постройката на иранското посолство в Сирия, при който починаха 7 офицери. „ Демократичната “ международна общественост, която си затваря очите пред израелската атака в линията Газа е време да прогледне за зверския геноцид, който прави Израел против мирни жители. От началото на офанзивата са убити над 33 000 палестинци, от които над 14 000 деца.

Докога евреите ще мъстят за убитите 1200 техни сънародници, при офанзивата на групировката Хамас? Колко хиляди палестинци желаят да убият, преди да заситят възприятието си за отплата? Няма ли кой да ги спре в мракобесната им „ задача “?

Въпроси, които чакат отговор. За двойния стандарт на западните страни е безсмислено да се написа. Той е непоносим! Както и за двойния стандарт на нашите медии, които отразиха офанзивата против Израел все едно е почнала Трета международна война. Но за хилядите убити палестинци мълчат като риби.

Това не е публицистика. Това е незаконно безмълвие и долнопробност! Всички рупори на израелската агитация би трябвало да се срамят, че са публицисти! И в случай че през днешния ден не го създадат, ще се случи в бъдеще. Защото справедливостта постоянно побеждава, даже и със забавяне.

Иво Югов

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР