БНТ направи през последните две години забележителни постижения не само

...
БНТ направи през последните две години забележителни постижения не само
Коментари Харесай

Мартин Захариев: БНТ направи забележителни постижения с дигиталните медийни канали

БНТ направи през последните две години забележителни достижения освен като телевизия, само че и в развиването на цифровите канали. Това разяснява в " Денят стартира с Георги Любенов " зам.-председателят на Обществения съвет на Българска национална телевизия Мартин Захариев.

" Първият пробив пристигна с дизайна на уеб страницата на Българска национална телевизия. Това стана през януари 2020 година Два месеца по-късно - през март, беше пусната напълно новата апликация за трите операционни системи. За този интервал визитите са надхвърлили 80 млн. ", уточни Захариев.

В изискванията на рецесия потреблението на медийна информация става неведнъж по-високо, по тази причина достоверността на информацията и нейната достоверност са от изключителна значимост.

В това отношение Българската национална телевизия стои доста почтено в медийния океан с изправено лице, тъй като е един от солидните източници на информация за българското общество, означи Захариев.

Благодарение на ускорението на технологиите и доста лесния достъп през интернет на всевъзможни устройства, ние в действителност живеем в един океан на медийна информация. За страдание както в океана, по този начин и в медийния свят е цялостно с планктон, с умрели организми, с боклуци. И наред с достоверната и достоверна информация, се появява и колосално количество дезинформация, която дефинираха като подправени вести, разяснява още Захариев.

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР