БНРТурският президент Реджеп Ердоган заяви в четвъртък, че така наречената

...
БНРТурският президент Реджеп Ердоган заяви в четвъртък, че така наречената
Коментари Харесай

Ердоган: Може да бъде създаден град-убежище в безопасната зона в североизточна Сирия

БНР

Турският президент Реджеп Ердоган съобщи в четвъртък, че по този начин наречената безвредна зона в североизточна Сирия е " най-спокойното и годно за живеене " място в тази страна и добави, че Турция е подготвена да образува специфичен град в граничната зона за лицата, търсещи леговище.

" Бяхме оставени сами при всяка стъпка, която предприехме по време на сирийската рецесия. В резултат на дълги старания и жертви, безвредните зони, които създадохме в Сирия, през днешния ден са най-спокойните и годни за живеене места в страната. Ако е належащо, ще създадем нужният град за търсещите леговище сред Тел Абяд и Ресулайн в безвредната зона “, съобщи Ердоган.

Въпреки съглашението, контрактувано от Турция и Русия на 22-ри октомври, което сътвори безвредна зона в граничния район, Дамаск предложения ръководените от кюрдските Сирийски демократични сили да се причислят към сирийската войска и да се изправят против " общия зложелател ".

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР